Sobe & Apartmaji v Ljubljani

Rooms & Apartments in Ljubljana Slovenia

Nastanitev New Rooms & Apatments in Ljubljana se nahaja v mirnem predelu Ljubljane, soseski Vižmarje, ki je od centra mesta oddaljena 8 kilometrov. Gostom bo všeč miren okoliš v katerem skorajda ni prometa in dejstvo, da je veliko vrtov, dreves in drugega zelenja.
Center mesta je na dosegu roke – iz naše lokacije se lahko zapeljete s svojim avtom, taksijem ali mestnim avtobusom. V vseh primerih je pot kratka in enostavna.
Našim gostom nudimo brezplačno uporabo mestne kartice Urbana, s katero lahko plačajo mestni avtobus ali najem kolesa v mestu. Nudimo 5 sob, ki se razlikujejo glede na velikost in ponudbo. Ker se nam zdijo številke precej dolgočasne, smo jih poimenovali po svetovnih prestolnicah. A več o tem v posebnem razdelku, kjer bodo sobe podrobno opisane. Našo nastanitev poleg tega da so sobe nove, moderno opremljene in udobne odlikuje tudi  velik vrt, na katerem se »baha« mogočna magnolija, ki je stara več kot 40 let in poleti nudi čudovito senco.
Na vrtu, ki je cel na voljo za uporabo našim gostom imamo trampolin za otroke, košarkaški set (koš in žoge) in tri mize, kjer lahko hkrati sedi do 13 gostov. Mize so zaščitene s senčniki ali streho, tako da lahko za njimi posedate tudi če sije sonce. Velik del vrta predstavlja trava, kar daje prijeten občutek, gojimo pa tudi več vrst čilijev in paradižnika, ki nudijo prijeten pogled predvsem takrat, ko so polni zrelih plodov.
Vsakemu gostu nudimo tudi brezplačno parkirno mesto, na voljo jih je kar 7. Druga dodatna ponudba vključuje airport shuttle, prevoz do ali s letališča. Vsem našim gostom nudimo tudi mnogo informacij, na voljo sta tudi načrt mesta Ljubljane in brezplačen turistični vodič v petih jezikih (angleško, nemško, italijansko, francosko in špansko). Z vami se lahko sporazumevamo v angleščini, nemščini in hrvaščini/srbščini ter seveda slovenščini.
Cene sob so ugodne, vse leto pa jih tudi prilagajamo glede na sezono, tako da menimo, da so dosegljive za vsak žep. V naše apartmaje nenehno vlagamo in jih izboljšujemo, vse z namenom, da bi gostu omogočili čim večje udobje in čim boljšo izkušnjo.

Pridite in se prepričajte.